ALUMNI

De jongste organisatie binnen de Vereniging Beatrix Korpsen is de Beatrix Alumni Organisatie. Initiatiefnemer Henk Rosendal stelde een selecte groep enthousiaste oud-leden samen en ging hiermee halverwege april 2009 hard aan de slag om alles te realiseren. Op 13 mei 2009 werd de eerste vergadering gehouden. Op deze dag werd de Beatrix Alumni Organisatie, kortweg de BAO, leven in geblazen.

De Beatrix Alumni Organisatie heeft al een groot aantal leden. Met een digitale nieuwsbrief proberen we de alumni van informatie te voorzien over de Vereniging Beatrix Korpsen. Buiten de leuke en informatieve nieuwsbrief proberen we ook leuke evenementen te organiseren exclusief voor BAO-leden, zoals bijvoorbeeld een wijnproeverij en een reünie.

We hebben nog lang niet alle alumni te pakken. Alleen Beatrix’ Drum & Bugle Corps heeft al ruim 1200 alumni. Er zijn dus nog genoeg alumni die zich nog kunnen aanmelden. Uiteraard is het vrijblijvend, maar het zou fantastisch zijn om een gigantische ledengroep te hebben. Daarbij komt nog eens dat aanmelden geheel KOSTELOOS is. U hebt dus niets te verliezen. Bent u nog geen lid van de Beatrix Alumni Organisatie, maar bent u wel lid geweest van Tamboer- en Pijperkorps Jong Beatrix, Mars- en Showband Jong Beatrix, Tamboer- en Pijperkorps Beatrix, Beatrix Band en/of Beatrix’ Drum & Bugle Corps, meldt u dan nu KOSTELOOS aan door onderstaande lijst in te vullen en te versturen naar alumni@beatrix.org

Voornaam + achternaam: ……………………………………..
Geboortedatum: ……………………………………………………
Adres: ………………………………………………………………….
Postcode + woonplaats: …………………………………………
Telefoonnummer: …………………………………………………
E-mailadres: …………………………………………………………
Jaartallen van lidmaatschap: ………………………………….
Welk instrument/equipment/functie?: ……………………

Lidmaatschap kan alleen aangegaan worden als u minimaal één jaar lid bent geweest van één van de Vereniging Beatrix Korpsen organisaties en in het huidige seizoen geen lopend lid, stafflid of bestuurslid bent.