Kids in the band organisatie

KitB

Is Kids in the Band wat voor jou?!
Ben jij tussen 6 en 8 jaar? Vind je het leuk om te dansen, te zingen, te klappen, of een instrument te leren bespelen? Wil je in een echte band komen spelen? Dan willen wij jou héél graag bij Kids in the Band hebben. Elke week op vrijdagavond maken we naast een heleboel lol, ook leuke muziek en leer je alle instrumenten kennen, maar mag je ook showen met bijvoorbeeld de vlaggen van onze color guard (de ‘dansgroep’).

Voor papa en mama:
Bij Kids in the Band kan uw kind kennismaken met alle aspecten van muziek, zang en dans. Uw kind leert over klank en toonhoogte, en ontwikkelt hierbij ritmegevoel. Naar elkaar luisteren, samenwerken, verantwoording dragen over je instrument en jezelf; het komt bij Kids in the Band allemaal spelenderwijs aan bod. Plezier is echter het belangrijkst. Plezier met elkaar, plezier met je instrument en plezier in het samen kunnen spelen van een liedje bijvoorbeeld.

Op gezette tijden komen er ook staffleden en kinderen van Jong Beatrix langs, om te laten zien welke instrumenten er zijn, en om te laten zien wat je doet als je bij de color guard zit. Verder hebben we leuke feest- en voorspeel-avonden en zelfs een heuse diploma-uitreiking.

Handig om te weten:
– Kids in The Band is is gratis van oktober t/m december, daarna betaalt u € 14.85 per maand.
– We komen samen op vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.
– De minimumleeftijd is 6 jaar.
– Instromen is op elk moment mogelijk.
– Kids in the Band is een prima opstap naar Mars- en Showband Jong Beatrix, en veel kinderen kiezen hier dan ook voor.

Informatie:

Natasja Versteeg
Telefoon: 06 – 430 818 27
E-mail: info@kidsintheband.nl
Adres: Neuweg 357, 1215 JA  Hilversum