VOLOP GROEI IN WAGENINGEN

De tijd vliegt voorbij, met nog 2 CGN contesten te gaan is het CGN 2013 seizoen alweer bijna op zijn eind.

Door de enorme duurzaamheid waarmee de zaal is gebouwd is het een energiezuinige en vooral milieubewuste zaal. Voor guardleden wil dit vooral zeggen dat het enorm koud kan zijn in deze tijd van het jaar en dat de hamburgers en patatjes buiten bij de snack wagen gehaald moeten worden. Al met al een prima hal, waarbij gelukkig dit seizoen rekening is gehouden met het midden van de zaal, dat deze ook echt in het midden van de zaal is.

Voor Jong Beatrix was dit het 3e contest van het seizoen. Helaas waren er maar weinig deelnemers die aan de junior class meededen. Met maar 2 deelnemers was het niet een hele spannende avond maar wel een goede graadmeter om te kijken waar we nu staan. Het was een nette show, waarin de leden steeds zekerder worden van hun rol. Het equipment zit er nu goed in en de tijd om te cleanen is begonnen. De show werd door de jury goed beoordeeld met een groei van wel 6 punten.

Beatrix’ is begonnen met haar groei. Het programma komt steeds beter tot haar recht en met name de technische en visuele effecten komen steeds beter uit de verf. Dat het dit jaar moeilijker en heftiger is, dat mag duidelijk zijn. Dat de leden het keer op keer interessant weten te houden, dat is een enorme vooruitgang. Over 4 weken zal de groep vertrekken naar Dayton, OH. Waar het tijdens de Winterguard International Championships een plaats zal proberen te bemachtigen tussen de beste 15 Independent World Class deelnemers.

Aankomende week strijken we voor de tweede maal neer in Drachten, waar we het laatste reguliere contest van het CGN 2013 seizoen zullen houden.


Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door: Arjen Scholl