KICKOFF/ JUBAL & FRIENDS

Op één en dezelfde dag de start van seizoen 2015 door de kickoff 2015 maar tevens een bijzondere afsluiting van het 2014 seizoen door middel van een concert bij en met Jubal & Friends.

Overdag was het druk in het clubgebouw van Beatrix’. Om 13.00 uur werd gestart in de grote zaal. De leden van 2014 waren paraat, maar daarnaast ook veel geïnteresseerden waaronder kinderen van Jong Beatrix die over zijn gekomen maar ook potentiële nieuwe leden van buitenaf.

Na de gezamenlijke start gingen de secties brass en percussion apart. De percussion had veel nieuwe gezichten dus richtten zich vooral op basics. Bij de brass werd een nummer ingestudeerd welke speciaal voor hen is gecomponeerd. Natuurlijk werd er ondertussen genoten van een hapje uit de frituur en een lekker drankje. Om 16.30 uur werd een tipje van de sluier opgelicht over het programma van 2015. Hierna werd de dag afgesloten door de horns die twee nummers ten gehore brachten.

Mocht je de Kickoff / Open dag gemist hebben, geen nood. Je bent uiteraard altijd welkom om onze repetities te bezoeken of informatie aan te vragen. Alle info die je daarvoor nodig hebt vind je hier.

’s Avonds werd voor de laatste keer de productie Cyborg gebracht. Niet op een sportveld maar in Theater Kunstmin tijdens de theatershow Jubal and Friends.

Voor Beatrix’ is het niet de eerste keer dat ze in een theater het seizoen afsluit. De meest recente theatershow van Beatrix’ is die uit 2011 waar het seizoen werd afgesloten in Theater Gooiland in Hilversum. Beatrix’ On Stage was een groot succes en smaakte naar meer. Een uitnodiging van collega korps Jubal uit Dordrecht kon dan ook niet worden afgestaan.

Met collega korpsen Jong Jubal, Jubal en Juliana werd zaterdag 25 oktober in Theater Kunstmin in Dordrecht het 2014 seizoen afgesloten. Onder de noemer Jubal and Friends lieten alle korpsen nog éénmaal hun 2014 producties horen aan het publiek wat was afgereisd richting dit compleet gerenoveerde theater. Een avondvullend programma met straatnummers, percussion cadences en uiteraard de showprogramma’s.

Na de avondshow, die werd afgesloten door alle korpsen door het nummer “Birds” van Anouk te spelen, sloot het rode gordijn en konden alle leden nog even een borrel drinken tijdens de afterparty in het Jubal Muziek Centrum.

Namens de gehele vereniging bedanken wij Jubal Drum & Bugle Corps voor een prachtig event welke hopelijk een vervolg zal gaan krijgen in de aankomende jaren. Wellicht is dit het begin van een mooie traditie waarin de corpsen gedurende de zomer concurrenten zijn maar daarbuiten slechts dezelfde hobby bespelen en dus ook veel lol met elkaar kunnen hebben.

Het complete verslag van het avondprogramma is te vinden op de website van Jubal.


Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door: PR Department