FEESTELIJKE OPENING KONINGSDAG

Beatrix’ heeft de opening van Koningsdag in Hilversum muzikaal omlijst. Hilversum had om tegendraads (met een knipoog) te zijn, besloten om toch oud-Hollandse spelletjes te spelen. Burgemeester Broertjes nam hier deel aan tezamen met collega’s en zij werden begeleid door de Defiladies. Beatrix’ begeleidde de groep muzikaal van spel naar spel en de vlaggen gaven het geheel nog een visueel feestelijk tintje.

Na een toost door de burgemeester en inwoners van Hilversum, was het tijd voor Beatrix’ om nog een concert te verzorgen. Er waren een aantal nieuwe nummers te horen, zoals “Burn baby burn” en “Ik leef niet meer voor jou”, maar ook een paar oudere nummers en natuurlijk mocht ook het Wilhelmus niet ontbreken.

2015-04-27 Koningsdag 007   2015-04-27 Koningsdag 010

Natuurlijk zag iedereen zag er netjes verzorgd uit. Het korps was voorzien van weer zeer mooi gesteven mouwen, waarvoor wij graag Wasserij de Gooise Vaart willen bedanken die dit kosteloos voor ons hebben willen bewerkstelligen. Voor een aantal nieuwe leden was het een bijzonder moment, voor het eerst in het Beatrix’ blauwe uniform! Trotse foto’s kwamen langs op Facebook.

gooisevaartlogo

Eerder berichtten wij al over 2 andere optredens op de agenda, inmiddels zijn daar nog 2 optredens bij gekomen. Houdt dus onze site en agenda goed in te gaten indien u eens wilt komen kijken / luisteren.


Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door : Arjen Scholl