JONG BEATRIX EINDIGT SEIZOEN ONVERSTOORBAAR

Afgelopen zaterdag heeft Jong Beatrix het seizoen met een geweldige show afgesloten. Tijdens DCE zetten de jongens en meiden voor de laatste keer hun show Escape Room neer. Ze behaalden daarmee de 3e plek op dit kampioenschap in Kerkrade.

De dag begon enerverend, doordat de truck met alle instrumenten, uniformen en attributen vlak na vertrek met pech kwam te staan. Door alle netwerken af te bellen kon er al snel een nieuwe trekker geregeld worden, maar die moest nog wel eerst naar Hilversum gereden worden, dus dat gaf flink wat vertraging op de planning.

DCE 2015Een groep ouders die zojuist het corps had uitgezwaaid en daarna ook naar Kerkrade zouden komen waren zo behulpzaam om de nodige spullen in hun eigen auto te laden, zodat de kinderen na aankomst wel alvast een start konden maken. En achteraf was dit een perfecte keuze, want ook de reserve trekker kwam met pech te staan!

Tegenslagen
Wet van Murphy, domme pech, de doos van Pandora, een test? Noem het hoe je het wilt, maar Jong Beatrix liet zich niet uit het veld slaan: trekker nummer 3 werd bij Van der Wal uit Utrecht geregeld en om 15.15 uur kwam de truck dan toch nog aan in Kerkrade.

De kinderen hadden zich ondanks het gemis van enkele instrumenten toch goed voor kunnen bereiden en door vele helpende handen van Beatrix-ers, ouders en andere omstanders stond het corps om 15.50 uur vol concentratie klaar voor haar laatste performance van dit seizoen.

DCE 2015De tonen schalden het stadion in en de movements zaten strak in elkaar. De kids hebben een geweldige show neergezet en dat was aan de puntenscore te zien: 76,4 punten! En als klap op de vuurpijl was Tobi, de mascotte van grote zus Beatrix’ die zelf helaas niet uitkwam dit seizoen, speciaal voor de kinderen naar Kerkrade gekomen. Een ware fotosessie op de “beroemde” trappen van het Roda JC stadion was het gevolg.

Jong Beatrix kijkt tevreden terug op dit seizoen met haar spannende show Escape Room, die flink wat prijzen heeft opgeleverd. Met als kers op de taart
onze deelname aan het Open Duitse Kampioenschap in Hameln, waar we naast het harde trainen en veel gezelligheid ook nog eens álle prijzen in de wacht sleepten.

We bedanken iedereen voor de support, alle denkbare hulp en tomeloze inzet. We zien jullie graag tijdens de presentatie van het Winter Guard programma begin volgend jaar! Houd onze website en Facebook in de gaten voor alle info.2015-09-26_235_DCE Finals Kerkrade

Foto’s van deze dag zijn te vinden op onze Flickr pagina en op de website van Roland Kessel.