BEATRIX’ ZOEKT CHAUFFEURS

Voor een muziekvereniging als Beatrix’ zijn vrijwilligers onmisbaar. Door hun inzet kan de bar open, zitten de uniformen mooi en zijn de instrumenten altijd op tijd op de juiste plek. Een zeer belangrijke taak!Om al onze instrumenten te kunnen vervoeren hebben wij de beschikking over onze eigen Beatrix’ truck waar wij erg trots op zijn. Voor het rijden van deze truck zijn wij op zoek naar chauffeurs.

Wij zijn op zoek naar mensen die op vrijdagavond en zaterdag overdag de truck binnen Hilversum naar de repetitielocatie kunnen rijden. Ook hebben wij in het weekend optredens door heel Nederland (en soms ook in België, Frankrijk of Duitsland) waar de truck ook heengereden moet worden. Tenslotte hebben wij incidenteel ook doordeweeks in de avonduren optredens.

Heb jij een CE-rijbewijs en lijkt het jouw leuk om de kenmerkende Beatrix’ truck te rijden naar repetities en optredens in binnen- en buitenland?

Neem contact op met Manon Veldkamp op beatrix@beatrix.org of 06 28 31 92 40.