REÜNIE 2016 GROOT SUCCES

Zaterdag 17 september stond bij veel mensen al maanden rood omrand in hun agenda. Want de reünie van Vereniging Beatrix Korpsen was natuurlijk dé gelegenheid om bij te praten met je oud band-maatjes.

Maar het bleef niet bij praten alleen. Tientallen reünisten (en een handvol huidige leden) hadden zich – na een paar weken samen oefenen – verzameld in het reünie corps. En zo schalden er op de Neuweg een aantal overbekende drum corps klassiekers door de straten. Van ‘Send in the Clowns’ tot ‘Malaguena’. En iedereen was het er over eens; ‘Breaking Up Is Hard To Do’.

2016-09-17 Reunie 002.jpgVoordat het reünie corps mocht laten horen of er nog iets van muzikaliteit was achtergebleven (en dat was er!) konden we ook nog genieten van een optreden van de drie mannen van Kids in the Band, van Inside Out van Jong Beatrix, van B2 The Future van Beatrix’, een gezamenlijke uitvoering van ‘Tears of Joy’ en een optreden van huidige en oud-guard leden.

2016-09-17 Reunie 045.jpg   2016-09-17 Reunie 018.jpg

De dag werd afgesloten met een heerlijk buffet, ondersteund door muziek van Beatrix Brass, en in de avond een spetterend feest met DJ Hilversum achter de draaitafel. En het bleef nog lang onrustig in Hilversum…

2016-09-17 Reunie 064.jpg

Zonder de tomeloze inzet van Daniëlle Hoekman, Cindy Dorrestein en Hans Kreisel (en uiteraard een heleboel vrijwilligers om hen heen) had deze dag niet zo succesvol kunnen zijn. Bedankt mensen!

Voor het volledige album klik: hier


Foto’s zijn gemaakt door Arjen Scholl.