CONTEST WAALWIJK DOOR DE OGEN VAN EEN LID

De derde contest voor Beatrix winterguard, voor mij persoonlijk de eerste van het seizoen.

We begonnen deze showday met een training. We hebben relaxed opgewarmd en gingen daarna hard aan het werk om ons klaar te stomen voor de contest. We hebben een heerlijke repetitie gehad, hard gewerkt en natuurlijk ook wel weer lekker gelachen met deze leuke groep! Nog een laatste run om deze training goed af te sluiten en daarna kwamen we met een heerlijk gevoel de trainingszaal uit. Natuurlijk moesten we nog even de vloer opvouwen en alle vlaggen checken voordat we naar huis gingen om de laatste voorbereidingen te treffen.

32556673126_afe7a1227e_o.jpg

Eenmaal gedoucht, opgemaakt en het haar gedaan, weer terug de auto in en richting Waalwijk. Rond 19.00 gingen we de kleedkamer in en hebben we rustig omgekleed. 19.30 begonnen we met de body warming up. Hier beginnen dan toch wel een klein beetje de zenuwen, maar gelukkig is het allemaal gezonde spanning. Nog even de muziek luisteren en je spullen pakken.

20.00 hadden we onze equipement warming up en dan is het toch echt tijd om klaar te gaan staan achter het zwarte doek. De laatste succes knuffels en natuurlijk een ‘go guard’.

Ik heb een lekkere run gedraaid, we waren samen op het veld en ik heb erg genoten om één van deze leuke groep te mogen zijn! Afgelopen zaterdag hebben wij 3,8 punten hoger gescoord dan vorig contest.
De aankomende weken gaan we natuurlijk weer keihard werken om ons mooie product nog beter uit de verf te laten komen!

We zien jullie weer in Almere.

31785067983_c5df1e4660_o.jpg

~ Birthe Sterk


Alle foto’s zijn gemaakt door Arjen Scholl

Het complete album vindt u hier