EEN FENOMENALE DAG VOOR BEATRIX’

Zaterdagavond is Beatrix Winds na een spannende finale kampioen geworden in de Winds Open Class, de eredivisie van de Nederlandse indoor showbandwereld. De groep presenteerde haar show ‘Charlie Chaplin – Modern Times’, waarbij de groep een sfeer van een fabriek uit de jaren ‘30 wist te creëren, uiteraard her en der met een knipoog naar Charlie Chaplin. De show werd uiteindelijk beloond met 89.00 punten.

33548276261_ddda18af22_o.jpgAan de finals van Color Guard Nederland deden vanuit heel Europa verschillende groepen mee in verschillende disciplines. In de hoogste klasse van de winterguard werd Beatrix Winterguard derde met haar programma ‘Together, A Great Place to B‘. De winterguard groep van Jong Beatrix wist tweede te worden, een knappe prestatie in het seizoen dat de groep na haar promotie voor het eerst in een hogere klasse uitkwam.

33293717640_65ee38949c_o.jpgBeatrix’ Winds heeft de afgelopen periode hard gewerkt om de show te perfectioneren. Zo werden er meerdere repetitieweekenden georganiseerd en was er de laatste week zelfs hulp van Derek Gipson, een Amerikaanse grootheid op het gebied van showbands. Onder zijn leiding heeft de groep de laatste week een enorme stap gezet met de winst als resultaat.

Lijkt het jou ook leuk om onderdeel te zijn van een actief en ambitieus team van muzikanten en dansers? Neem dan gerust contact op via de Facebook pagina van Beatrix’!


Alle foto’s zijn gemaakt door Arjen Scholl

Het volledige album vindt u: hier