24 juni: Jong Beatrix en Beatrix’ samen op contest

Na de eerste pauze tijdens de Dutch Music Games in Huizen gonsde het op de tribune van opwinding; eindelijk zou men Beatrix’ weer terug zien op het grasveld. En om precies 20.00 was het zover. Beatrix’ betrad voor de eerste keer het veld met haar nieuwe show.

Maar eerst was het de beurt aan Jong Beatrix, die vanavond aan haar eerste wedstrijd van het seizoen deelnam met “Inside Out, volume 2”. Het was slechts een paar dagen geleden dat de laatste delen van de show op zijn plek vielen, en ook ’s-ochtends was er nog veel gewijzigd. Dat was op het veld niet terug te zien. Want er stond een solide show, de nieuwe emoties zaten lekker in hun rol, en het publiek reageerde enthousiast.

En dan eindelijk Beatrix’! Er is een hoop werk verricht sinds het winter-seizoen. Dat was te zien en te horen. Want hoewel de show zeker nog niet klaar was, stond er een hecht corps dat met “Modern Times” een voorproefje gaf van het Beatrix’ nieuwe stijl. Het nieuwe uniform dat geheel aangepast is aan de show was daar een mooi voorbeeld van. Beatrix’ werd door het publiek – en de collega-corps – warm ontvangen, en het was fijn om weer terug te zijn!

Jong Beatrix behaalde met 58.65 punten een nette derde plaats en Beatrix mocht met 56.35 punten en een vierde plaats zeker tevreden naar huis terug keren.

Na de vakantie zijn Jong Beatrix en Beatrix’ nog samen te zien op o.a. het Dutch Music Games NK (9 september), op Taptoe Bemmel (10 september) en tijdens de Drum Corps Europe Championships (30 september).

 

Foto’s: Arjen Scholl

Fotoalbum Huizen:
www.flickr.com/photos/109314972@N02

#InsideOut_Volume2