Jong Beatrix scoort met “Inside Out, Volume 2”

Tijdens de Dutch Music Games Championships op 9 september in Dordrecht heeft Jong Beatrix met haar show een mooie derde plaats met 70.05 punten behaald.

De doorontwikkeling van “Inside Out” van 2016 bracht veel vernieuwingen; zoals het front ensemble dat naar achteren is verschoven, het field percussion dat in deze show meerdere taken heeft en de extra opvallende deelname van onze vijf emoties.

Doordat we dit seizoen aan twee contesten niet konden deelnemen en de show van voor naar achter vernieuwd is, is het voor de leden extra hard aanpoten. Maar dat het harde werken beloond wordt, bleek uit de reacties van het publiek en de lekkere score die er is behaald.

We feliciteren Jong Holland met haar ‘High Auxiliary’, Johan Friso met haar ‘Best Frontensemble’ en Jong Jubal met haar kampioenstitel. Bedankt voor jullie collegiale rivaliteit! We zien jullie graag op 30 september in Kerkrade weer terug.

Foto’s: Roland Kessel

#InsideOut_Volume2