Seizoen 2018: unieke winterguard voor Vereniging Beatrix Korpsen

Voor het eerst in haar bestaan vormt Vereniging Beatrix Korpsen een samengestelde winterguard. Bestaande uit leden van Jong Beatrix en Beatrix’.

Omdat de Winterguard van Beatrix’ vrij jong is, is er eerder in het seizoen al besloten niet deel te nemen in de Open Class of World Class tijdens de Color Guard Nederland competitie, zoals men voorheen van deze groep gewend was. We gaan nu echter nog een stapje verder!

Om de integratie binnen de groepen verder te versterken, gaan de color guards van Jong Beatrix en Beatrix’ samenwerken, om zo niet alleen zomers meer tot elkaar te komen, maar ook vooral de winter te benutten om het niveau te verhogen en van elkaar te leren. Een uitdaging voor beide groepen en de staff, maar vooral een stimulans om te groeien.

De nieuwe winterguard (de naam is nog een verrassing) zal deelnemen in de A-Class, en voor het eerst tijdens een contest te zien zijn in Aalsmeer op 20 januari 2018.

Voor die tijd is er ook nog een “Winterguard Preview”, waar we op een later tijdstip de datum van bekend maken.

33548281561_94e25fe7e5_o