Lid worden

Lidmaatschapsinformatie Vereniging Beatrix Korpsen
Belangrijk om te weten, is dat er binnen Vereniging Beatrix Korpsen veel personen aanwezig zijn die je van alles kunnen leren. Je hoeft dus niets te kunnen of te weten, want wij kunnen je dat leren. Daarnaast zijn er geen leeftijdsgrenzen, iedereen is welkom en omdat Vereniging Beatrix Korpsen over verschillende afdelingen beschikt is er altijd een afdeling waar je onderdeel van uit kunt maken.

Kids in the Band
Kids in the Band is opgericht om kinderen van 6 en 7 jaar bekend te maken met muziek maken. Uiteindelijk kunnen deze kinderen doorstromen naar Jong Beatrix.

Repetitietijden
Deze groep enthousiaste kinderen repeteert op zaterdag in het clubgebouw (winter) of op Crailo 4 (zomer) van 09.00 – 09.45 uur.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden in onderstaande documenten. Daarnaast kun je nog meer informatie hier vinden.

Aanmeldingsformulier
Donateursformulier

Jong Beatrix
Jong Beatrix is opgedeeld in 2 afdelingen. In de zomer is er een programma gezamenlijk met het corps (de muziek) en de Color Guard (vlag, rifle, sabre en dans). De Color Guard doet naast deze zomershow in de winter mee met een indoor show bij Color Guard Nederland (CGN). Zij oefent dan van oktober t/m maart aan haar show en heeft door heel Nederland wedstrijden. Tijdens deze periode repeteert het corps in het clubgebouw om alvast de nieuwe muziek voor de zomer te leren en te werken aan technieken.

Naast het trainen en de wedstrijden treedt Jong Beatrix het gehele jaar ook op bij diverse evenementen, zoals wijkfeesten, avondvierdaagsen, Sinterklaasintochten, etc.

Repetitietijden
Jong Beatrix repeteert op dinsdagavond en op zaterdag. De tijden hangen af van het seizoen.

Contributie
Momenteel bedraagt de contributie € 14.42. Deze wordt elk jaar op 1 januari geïndexeerd. Alle tarieven die Jong Beatrix hanteert zijn incl. busvervoer richting optredens en gebruik van de instrumenten/attributen.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden in onderstaande documenten. Er kunnen 5 gratis proeflessen gevolgd worden, voor wie eerst wilt kijken welk instrument het leukste is om te bespelen of hoe de Color Guard werkt. Vooraf wel even aanmelden via dit emailadres, zodat we kunnen zorgen dat iemand je kan rondleiden.

Leden infomap (Let op! Contributie klopt niet meer)
Aanmeldingsformulier
Donateursformulier

Beatrix’ Drum & Bugle Corps
Beatrix’ Drum & Bugle Corps is opgedeeld in 4 afdelingen. In de zomer is er een programma gezamenlijk met het corps en de Color Guard. De Color Guard doet naast deze show in de winter mee met een indoor show bij Color Guard Nederland (CGN). Tijdens deze periode werkt de blazerssectie (de brass) aan hun Winds programma waarmee zij ook deelnemen aan contesten. Naast de Color Guard en de Brass is er een samenwerking met European X voor de slagwerksectie, deze werken in het winterseizoen ook aan een product waarmee zij meedoen aan contesten.

Repetitietijden
Bij Beatrix’ verschillen de repetitietijden veel.

In de zomer wordt er eens in de twee weken op vrijdag en zaterdag getraind. Soms wordt er ook op de zondag van het weekend getraind.

In de winterperiode (oktober t/m maart) wordt er op verschillende locaties gerepeteerd, op vrijdag van 20.00 uur – 22.30 uur, op zaterdag tussen 13.00-20.00 en op zondag tussen 10.00-16.00. De trainingstijden verschillen per sectie. In de zomerperiode (april t/m september) wordt er buiten gerepeteerd op Sherpa, een veld tussen Hilversum en Baarn in. De repetitietijden voor deze periode worden later bekend gemaakt. Tevens is er in de zomer een vakantie van ongeveer 5 á 6 weken.

Contributie
Momenteel bedraagt de contributie €17.46. Deze wordt elk jaar op 1 januari geïndexeerd en verhoogd d.m.v. de inflatiecorrectie. Het kan voorkomen dat de vereniging in de zomer een weekend weg gaat ter verbetering van de teamspirit. De vereniging zal hiervoor een eigen bijdrage vragen welke zal worden geïnd middels een apart machtigingsformulier.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden in onderstaande 4 documenten welke je kunt openen en/of downloaden door er op te klikken. Indien je nog meer informatie wilt of een proefles wilt volgen, kun je contact opnemen met het bestuur.

Leden infomap
Lidmaatschapsvoorwaarden
Aanmeldingsformulier
Donateursformulier

Beatrix’ Brass
Voor deze afdeling verwijzen wij je naar hun eigen internetpagina.