Winterguard programma’s

Winterguard Units Vereniging Beatrix’ Korpsen kijken naar de toekomst

De winterguard units binnen de Vereniging Beatrix’ Korpsen kennen een lange geschiedenis. Al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw zijn zowel de Jong Beatrix Winterguard als de Beatrix’ Winterguard een vaste deelnemers aan de winterguard competities in Nederland en daarbuiten.

Voor het seizoen 2017-2018 richten wij ons op de toekomst. Door een geïntensiveerde samenwerking tussen de beide staff teams gaan wij samen bouwen naar een zekere en solide toekomst voor onze winterguard units. Een toekomst waarin de overgang tussen beide units soepeler kan verlopen door een gelijkwaardig opleidingsprogramma en het hanteren van overeenkomstige trainingsmethodes. Methodes waar in groei, maar ook het plezier in onze hobby voorop staan.

Om te zorgen voor een goede aansluiting tussen beide units hebben wij ervoor gekozen dat Jong Beatrix Winterguard dit seizoen uit zal komen in de Junior Class. Aansluitend zal Beatrix’ Winterguard dit jaar uitkomen in de A Class.

Voor sommigen zal deze laatste stap wellicht gezien worden als een stap terug, echter zien wij dit als een stap vooruit. Een stap naar de toekomst! Een toekomst waar wij vol vertrouwen naar uitkijken.

Wil jij meer ontdekken over onze winterguard units of misschien een keer een training meemaken? Neem dan contact met ons op via info@beatrix.org