BEATRIX’ WINTERGUARD 2014: NAEVIA

75 voor Christus, Capua, het Oud-Romeinse rijk…

Beatrix’ Winterguard 2014 – Naevia

In het “Huis van Batiatus” werken vele slavinnen voor hun Dominus en Domina. Ze worden volgens de oude wetten beschouwd als eigendom en hebben hun verblijf binnen de villa. Ze worden relatief goed behandeld en zien er goed verzorgd uit.

Naevia is ooit in het huis geboren en sindsdien al het eigendom van haar Domina. Ze is tegenwoordig haar persoonlijke slavin en krijgt met deze status wat meer privileges en vrijheden… maar echte vrijheden zijn het nooit… ze zijn gevangenen voor het leven.

De echte vrijheid status, Libertus, is de ultieme beloning die ze misschien ooit van de Domina zullen ontvangen als ze hun werk meer dan goed zullen uitvoeren. De dames leven de jaren met deze vrijheid als eeuwig doel en grootste wens…

Naevia-poster


 

Illustraties op deze pagina zijn gemaakt door: 47 designs