Sponsors

ABCOABCO is al sinds jaar en dag een gerenomeerd bouwbedrijf uit Hilversum. Met veel ervaring nemen ze iedere klus aan.

 


AdamsHet Adams concern uit het Limburgse Ittervoort is in enkele decennia uitgegroeid tot een toonaangevende, internationale onderneming die vele beroepsorkesten, beroepsmuzikanten, handelaren en vele, vele verenigingen en particulieren tot de klantenkring mag rekenen.

Klik hier om verder te lezen op de website van Adams Music


Ballon-directBallon Direct bestaat uit een aantal ballon fanaten waar het gaat om zo mooi en leuk mogelijke ontwerpen te kunnen bedrukken. Zij doen dit al sinds 1998 en de jarenlange ervaring in het bedrukken van ballonnen staat garant voor een produkt waar je tevreden over zult zijn. De mensen die jouw persoonlijk vormgegeven ballon zien zullen je complimenteren met je originaliteit.

Klik hier om verder te lezen op de website van Ballon Direct


BarovinoBarovino is ontstaan uit de hobby van Robert Toet en Bas Berkel. Wanneer in 2008 de eerste rondreis door Toscane wordt gemaakt is het idee geboren, een eigen wijn webshop, waarmee we top wijnen uit Toscane voor iedereen bereikbaar maken. Geen rocket science, maar heerlijke, pure wijnen gemakkelijk te vinden in onze webshop voor een aantrekkelijke prijs.

Klik hier om verder te lezen op de website van Barovino


evansEvans Drumheads is a al meer dan 40 jaar actief in de muziek industrie. Hun historie en visie is het best te beschrijven in 6 woorden. The First, The Finest, The Future. Decennia geleden was Evans de pionier in het ontwerpen en fabriceren van drumheads. Tegenwoordig zijn ze de vernieuwers.

Klik hier om verder te lezen op de website van Evans


 

HJB

HJB Financial Management is een jong accountants kantoor in Hilversum.

Mail voor meer informatie naar harald@hjbfinancial.nl

 


 

pearl

Pearl Marching drums zijn al sinds jaar en dag de meest toonaangevende drums op de markt. Al sinds 1945 is de missie van Pearl om de beste te zijn: de beste kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en uiteraard de beste sound. Pearl The Best Reason To Play Drums.

Klik hier om verder te lezen op de website van Pearl


 

StamChocolaterie Stam, gevestigd sedert 1913, verwent u met de meest heerlijke Eigen Fabrikaat bonbons & chocolade, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Voor een luxe cadeaubox, bonbonnière of geschenkverpakking óf “gewoon” om heerlijk zelf te smullen bent u bij Chocolaterie Stam aan het juiste adres!

Klik hier om verder te lezen op de website van Chocolaterie Stam


 

StanburyAl meer dan 90 jaar slaagt Stanbury erin andere grote merken voor te blijven in het produceren van superieure, perfect passende uniformen. Hun passie is de drijvende kracht om geavanceerde technologie, verbeterd comfort en geweldige styling bijeen te brengen, om zo de performance van de groep te completeren.

Klik hier om verder te lezen op de website van Stanbury uniforms


 

vic_firthAl meer dan 40 jaar is Vic Firth de leider in design, innovatie en technologie. Hij heeft nieuwe concepten en methodes uitgeprobeerd om steeds weer te verbeteren, wat heeft geresulteerd dat zijn bedrijf ’s werelds beste is in het maken van sticks en mallets. Vic Firth The Perfect Pair

Klik hier om verder te lezen op de website van Vic Firth


 

zildjian

Zildjian is ’s werelds grootste cymbal fabrikant. In 1623 ontdekte Avedis Zildjian in zijn poging om goud te maken van diverse metalen dat dit een unieke quality of sound had en gebruikte deze ontdekking om cymbals te maken. Beatrix’ is al jaren een trotse sponsor van deze cymbal gigant.

Klik hier om verder te lezen op de website van Zildjian


DeGoosicheVaartAl sinds 1934 verzorgd wasserij de Gooische Vaart de complete textielreiniging voor particulier en bedrijf. Wij zijn een klein familiebedrijf en hebben vakmanschap en aandacht voor mens en milieu hoog in ons vaandel staan. Keurige kwaliteit voor een eerlijke prijs.


Klik hier om verder te lezen op de website van Wasserij De Gooise Vaart