Sponsors

AdamsHet Adams concern uit het Limburgse Ittervoort is in enkele decennia uitgegroeid tot een toonaangevende, internationale onderneming die vele beroepsorkesten, beroepsmuzikanten, handelaren en vele, vele verenigingen en particulieren tot de klantenkring mag rekenen.

Klik hier om verder te lezen op de website van Adams Music


evansEvans Drumheads is a al meer dan 40 jaar actief in de muziek industrie. Hun historie en visie is het best te beschrijven in 6 woorden. The First, The Finest, The Future. Decennia geleden was Evans de pionier in het ontwerpen en fabriceren van drumheads. Tegenwoordig zijn ze de vernieuwers.

Klik hier om verder te lezen op de website van Evans


pearl

Pearl Marching drums zijn al sinds jaar en dag de meest toonaangevende drums op de markt. Al sinds 1945 is de missie van Pearl om de beste te zijn: de beste kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en uiteraard de beste sound. Pearl The Best Reason To Play Drums.

Klik hier om verder te lezen op de website van Pearl


StamChocolaterie Stam, gevestigd sedert 1913, verwent u met de meest heerlijke Eigen Fabrikaat bonbons & chocolade, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Voor een luxe cadeaubox, bonbonnière of geschenkverpakking óf “gewoon” om heerlijk zelf te smullen bent u bij Chocolaterie Stam aan het juiste adres!

Klik hier om verder te lezen op de website van Chocolaterie Stam


StanburyAl meer dan 90 jaar slaagt Stanbury erin andere grote merken voor te blijven in het produceren van superieure, perfect passende uniformen. Hun passie is de drijvende kracht om geavanceerde technologie, verbeterd comfort en geweldige styling bijeen te brengen, om zo de performance van de groep te completeren.

Klik hier om verder te lezen op de website van Stanbury uniforms


vic_firthAl meer dan 40 jaar is Vic Firth de leider in design, innovatie en technologie. Hij heeft nieuwe concepten en methodes uitgeprobeerd om steeds weer te verbeteren, wat heeft geresulteerd dat zijn bedrijf ’s werelds beste is in het maken van sticks en mallets. Vic Firth The Perfect Pair

Klik hier om verder te lezen op de website van Vic Firth


zildjian

Zildjian is ’s werelds grootste cymbal fabrikant. In 1623 ontdekte Avedis Zildjian in zijn poging om goud te maken van diverse metalen dat dit een unieke quality of sound had en gebruikte deze ontdekking om cymbals te maken. Beatrix’ is al jaren een trotse sponsor van deze cymbal gigant.

Klik hier om verder te lezen op de website van Zildjian