B2 THE FUTURE ZOEKT JOU!

Beatrix’ is op zoek naar leden voor haar nieuwe programma 2016. Inmiddels is de eerste muziek en drill geschreven en staat er al een geweldige groep leden te trappelen om ermee aan de slag te gaan. Maar we willen graag met een nóg grotere groep gaan repeteren.


Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste nieuwe en/of oud-leden die deze mooie uitdaging aan willen gaan. Hoewel iedereen natuurlijk van harte welkom is en we altijd brassleden kunnen gebruiken zijn we met name op zoek naar percussion (zowel ritmisch als melodisch) en guardleden.

Wat gaan we doen
We repeteren een stuk minder dan je van Beatrix’ gewend was in het verleden. Hierdoor is het mogelijk om weekenden te werken en kun je bijvoorbeeld makkelijker een oppas voor thuis regelen. Hoewel plezier bovenaan staat wil Beatrix’ natuurlijk ook kwaliteit blijven leveren. Ouderwets hard werken in een nieuw jasje dus. We repeteren iedere vrijdagavond van 20.00-22.30 uur. Daarnaast repeteren we elk 3e weekend van de maand op zaterdag van 09.00-16.00 uur.

Om goed van start te gaan zal er één groot trainingsweekend plaatsvinden. Dit zal het óf paasweekend zijn (25 t/m 28 maart), óf het 1e weekend van april (1 t/m 3 april).

De show zal opgebouwd worden uit scènes welke op zoveel mogelijk terreinen uitvoerbaar zijn. Dit betekent dat er deelgenomen kan worden aan allerlei taptoes en festivals, maar ook aan indooractiviteiten. Naast de bekende (show-) optredens is er ook ruimte voor meer losse en thema specifieke optredens. Bijvoorbeeld voor leuke “gigs” met aparte secties of gezamenlijk.

Tot slot kan er voor gekozen worden om met een afvaardiging van deze groep deel te nemen aan het indoor Winds circuit. Hierdoor blijft lidmaatschap voor jou als lid zowel met als zonder wedstrijdelement interessant. Optreden voor enthousiast publiek blijft uiteraard het doel waarvoor je traint.

Repetities kunnen zowel indoor als outdoor plaatsvinden, mede afhankelijk van het seizoen.

Wat staat er tot nu toe op de agenda
– Trainingsweekend
– 16 april VBK Programmapresentatie
– 23 april Show preview samen met Juliana
– 26 april Koningsnacht (avond)
– 27 april Koningsdag
– 14/15 mei Hamont

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden?
Meer informatie over het programma “B2THE FUTURE” vind je hier.
Kijk op onze website of neem contact op met één van onderstaande personen.
Percussion: Patrick Hennipman
Brass: Christian de Jongh
Guard: Laura Hulsbosch