AALSMEER DOOR DE OGEN VAN EEN LID.

Na de training van vrijdagavond en een nachtje slapen was het zover: de eerste contest.

Zaterdagochtend om 06:30 ging de wekker. Op de planning stond een training van 09.00-14.00. Toen wij om 08.00 de deur uit wilden gaan richting Hilversum werd ons verteld dat we in verband met de gladheid pas om 11.00 zouden gaan trainen. Hierdoor konden wij thuis alvast beginnen aan de make-up en wachten op het bericht of de training wel door zou gaan. Toen we om 10.00 het bericht kregen dat de training was afgelast ivm de slechte weersomstandigheden en de reisafstand van de leden hebben we rustig onze make-up en haar afgemaakt. Daarna zijn we nog wat lekkers gaan halen voor de contest en hebben we de tijd genomen om de show nog een rustig door te nemen in ons hoofd. Rond een uur of vijf stapten we in de auto naar Aalsmeer, het was zover!

2017-01-07 CGN Aalsmeer 007.jpg

Om 17.00 kwamen wij als eerste aan in de Bloemhof in Aalsmeer, langzaam druppelde de rest van de leden naar binnen. Rond 18.00 kregen wij onze kaartjes voor een stempel, hiermee konden we naar binnen. Wij hebben direct onze spullen in de kleedkamer gezet en hebben daarna nog naar de andere units gekeken.

Iets na 19.00 stonden we omgekleed en wel in de kleedkamer, we kregen we nog een klein praatje, een zacht TOB momentje en het luisteren van de muziek. Toen kwam het toch echt wel dichtbij. Na een korte Body warming-up gingen we door naar equipment warming-up. Onderweg richting het tweede deel van de warming up keken er veel mensen naar ons en we hoorden veel positieve reacties over onze uniformen. Wauw wat voelt dat goed. Na een equipment warming up was het tijd om naar de startlijn te gaan. Nog even een ‘go guard’ en een ‘TOB’ met z’n alle, en toen was het begonnen. Mijn show ging geweldig vanaf het moment dat de muziek was gestart had ik mijn zenuwen onder controle. We hebben een mooie 3e plek behaald met 57,40 punten. Voor ons meer dan verwacht! Volgende week gaan wij verder werken aan onze show om nog sterker terug komen in Drachten!

2017-01-07 CGN Aalsmeer 036.jpg

~ Dominique Wolfis


Alle foto’s zijn gemaakt door Arjen Scholl

Het complete album vindt u hier