Kids in the Band

KitB

Is Kids in the Band wat voor jou?!
Ben jij tussen 5 en 8 jaar? Vind je het leuk om te dansen, te zingen of een instrument te leren bespelen? Wil je in een echte band komen spelen? Dan willen wij jou héél graag bij Kids in the Band hebben.

Elke week op zaterdagochtend maken we naast een heleboel lol ook leuke muziek en leer je alle instrumenten kennen, maar mag je ook showen met bijvoorbeeld de vlaggen van onze color guard (de ‘dansgroep’).

Voor papa en mama:
Bij Kids in the Band kan uw kind kennismaken met alle aspecten van muziek, zang en dans. Uw kind leert over klank en toonhoogte en ontwikkelt hierbij ritmegevoel. Naar elkaar luisteren, samenwerken, zorgen voor je instrument en jezelf; het komt bij Kids in the Band allemaal spelenderwijs aan bod. Plezier is bij dit alles het belangrijkst.

Tijdens de lessen komen regelmatig staffleden en kinderen van Jong Beatrix langs om te laten zien welke instrumenten er zijn en wat je doet als je bij de color guard zit. Verder hebben we leuke feest- en voorspeelavonden en zelfs een heuse diploma-uitreiking aan het einde van het seizoen.

Handig om te weten:
– Kosten zijn € 14.85 per maand; daarin zit ook het gebruik van de instrumenten
– We komen samen op zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur
– De minimumleeftijd is 5 jaar
– Instromen is op elk moment mogelijk
– Een prima opstap naar Jong Beatrix, waar je vanaf 8 jaar lid van kan worden

Informatie:
E-mail: info@kidsintheband.nl
Adres: Neuweg 357, 1215 JA  Hilversum