JB PROGRAMMA 2014: IT’S ALL IN THE GAME

It’s all in the game vertelt de opbouw van de carrière van een sporter, de weg naar succes.

Een belangrijk onderdeel is de training, want zonder training geen prestatie. Een training is zwaar, het is afzien, je moet verder, er moet groei zijn en vooral; er moet vooruitgang zijn. Je moet, je zal, er telt maar een ding…

Maar… een training gaat niet altijd voorspoedig, soms zit het tegen. Maar dat wil je niet, je moet presteren en groeien en dan… een grote tegenslag.

Daar zit je niet op te wachten, waarom nu, niet met een belangrijke wedstrijd in het vooruit zicht. Hoe verwerk je dit, wat moet je doen, hoe sterk kom je terug.

Je moet door gaan, niet opgeven. Je gaat naar het moment dat je toe gaat leven naar een wedstrijd, je moet in topvorm komen en uit eindelijk jezelf oppeppen voor de wedstrijd zelf.

Wat voor sport je ook doet, een wedstrijd is altijd intensief en spannend. Wat gaat het worden, hoe loopt het, gaat alles goed en vooral; wat wordt het eind resultaat.

Met het herkenbare geluid van de Studio Sport tune wordt direct duidelijk waar het om gaat. Nummers als Clocks van Coldplay en Eye of the tiger van Suvivor uit de Rocky films brengen de show naar een hoogtepunt om met het prachtige Beautiful day van U2 te eindigen.
Zou de sporter zijn doel bereikt hebben?

Kom dat deze zomer maar eens bekijken tijdens een van de contesten.

logo_all in the game 2014


Illustraties op deze pagina zijn gemaakt door: Pascal Dorland