PROGRAMMA 2012: UNDER CONSTRUCTION

Beatrix’ neemt u in 2012 mee naar de bouwkeet van het oude New York. De stad staat vol in de steigers en het begin van de stad die nooit slaapt wordt gecreëerd.

Beatrix’ Drum & Bugle Corps 2012 presenteert: “Under Construction”
De bouwplaats die Beatrix’ ten tonele gaat brengen zal in de ochtend vol gaan lopen met veel en getalenteerde bouwvakkers. Het zijn de vroege jaren van de vorige eeuw waarin de grote wolkenkrabbers worden gebouwd. Al dat losse metaal en al dat hout zal met vereende krachten, door de ruwe maar vakkundige bouwvakkers, tot een nieuwe verdieping worden van de wolkenkrabber.

De skyline van New York krijgt vorm. De bouwvakkers, die zelf ook niet zonder handschoenen aangepakt moesten worden, bouwden boven- maar ook onder de grond; metro’s; kantoren; wegen en meer; overal hoor je het geluid van deze harde werkers met pit. De dreunende slagen; de ruwe tijd en de machines passen perfect bij de sfeer van “Rhapsody in Blue” van Gershwin die het fundament van deze Beatrix’ show zal zijn. Het gaat een krachtig en energiek programma worden waarvan het eindresultaat voor het publiek weer een prachtig en imponerend schouwspel zal zijn.

Beatrix’ heeft bewezen publiek te kunnen entertainen met een vol brass geluid, een technisch maar zeer muzikaal percussion, een award-winning guard en een choreografie die intelligent is geschreven.

Laat u in 2012 genieten van de “Blue Machine” en ervaar “Under Construction”

Under-Construction-poster-blauw