BEATRIX’ INDOOR 2013: DA VINCI’S SECRETS

Beatrix’ Indoor percussion presenteert haar nieuwe winterproductie voor het 2012/2013 seizoen: Da Vinci Secrets. Ook nieuwschierig kom dan naar een van de CGN contesten.

De stad van de liefde, de Eifel toren en de geheimen van Da Vinci. Beatrix’ Indoor Percussion Ensemble neemt je komend seizoen mee op een ontdekkingsreis!

Voor het eerst in de geschiedenis brengt Beatrix een eigen indoor percussion unit op de vloer. Tijdens diverse wedstrijden van Color Guard Nederland zal de groep meestrijden tussen de top. De vereniging is erg trots om dit op de vloer te brengen. Beatrix’ probeert altijd nieuwe uitdagingen te bieden aan leden. Met deze stap hopen we leden en het corps naar een nieuw niveau te tillen. Het is de ideale toevoeging op onze zomer producten.

Terwijl de drill en muziek in de handen ligt van Amerikaanse top arrangeurs trekken de leden van Beatrix’ Indoor Percussion Unit hun nette kleding aan. Zij nemen je namelijk mee naar de wereldberoemde stad Parijs. Deze romantische stad brengt prachtige vergezichten op de Eifel toren, de Notredame en de Arc de Triomphe. Maar een bezoekje aan het Louvre -de thuisbasis voor de prachtige schilderijen van Leonardo Da Vinci- mag natuurlijk niet ontbreken. De spectaculaire show die Beatrix zal neerzetten gaat over het ontdekken van de geheimen achter de werken als “de Maagd op de Rotsen”, “de Mona Lisa”, en “de man van Vitruvius”.

Beatrix’ Indoor Percussion Ensemble neemt je mee op een ontdekkingsreis in “Da Vinci’s Secrets – a visit at the museum”.

Davinci-poster-28-12


Illustraties op deze pagina zijn gemaakt door: 47 designs