WINTERGUARD JB 2013: ALL 4 ONE

Jong Beatrix Winterguard presenteert haar nieuwe winterproductie voor het 2012/2013 seizoen: ALL 4 ONE!

De middelbare school is wel wat anders dan de oude vertrouwde basisschool! Hier zijn alle kinderen nog gewoon kinderen die gezellig met elkaar spelen. Op de middelbare school gaat dat allemaal anders, hier zijn vaak groepjes kinderen die met elkaar omgaan.
Zo ook in deze klas…Deze Hilversumse klas bestaat uit twee groepen meiden die het totaal niet met elkaar kunnen vinden. Er zijn de stoere meiden en de nerdy meisjes.
Het contrast is groot, ze hebben totaal verschillende smaken van mode, van muziek en van interesses en dat laten ze duidelijk merken in de show!Maar uiteindelijk komen ze er toch achter dat het helemaal niet zo leuk is als er in een klas 2 groepen zijn en dat het veel leuker is om samen een groep te vormen die het gezellig met elkaar hebben!Het schooljaar loopt ten einde en zo word het toch nog een groot FEEST!!!

Dit jaar bestaat de groep uit 14 enthousiaste meiden. Een aantal doen al wat langer mee maar voor een groot deel van de groep is winterguard helemaal nieuw. Jong Beatrix zal mee gaan doen in de Junior class. Hier hebben zij de afgelopen jaren ook in mee gedaan en deze klasse past goed bij de leeftijd van onze meiden.

Jong Beatrix heeft zin in winterguard seizoen 2013


 

Illustraties op deze pagina zijn gemaakt door: 47 designs