PROGRAMMA 2013: THIRTEEN

Met trots kunnen wij het nieuwe programma onthullen. Beatrix’ zal dit jaar de velden gaan betreden met het programma ‘Thirtheen’.

Beatrix’ Drum & Bugle Corps brengt in 2013 haar nieuwe product: THIRTEEN: A number that counts
Het is bijna zover, de zomer van 2013 staat voor de deur! En met nog een paar maanden te gaan is Beatrix’ trots het nieuwe programma te presenteren: “thirteen”

Een ongeluksgetal? Eén uur in de middag? Of een uit elkaar getrokken B? Iedereen zal zijn eigen associatie hebben met het getal dertien. Het is niet voor niets dat er in vliegtuigen geen 13e rij is. Het brengt te veel negatieve gevoelens met zich mee. Beatrix’ zal je komende zomer uitdagen om deze gevoelens onder ogen te komen in het uitdagende programma: “thirteen”.

Het programma zal de leden stimuleren zich zelf verder te ontwikkelen op het gebied van emoties, muziek, en beweging. Dat heeft het programmateam en ontwerpers, met nationale en internationale namen als Scott Brown, Rob Balfoort en Craig Sherratt gestimuleerd en gemotiveerd om tradities en innovatie met elkaar te verbinden in muziek en beweging.

Het publiek zal smullen van bekende en minder bekende muziek uit de films: Star Wars, Close Encounters en ET. Van muziek gecomponeerd door gitaarvirtuoos Pat Metheny en toetsenist Lyle Mays en een Franse Chanson van Alice Dona en Gavin Greenaway  tot John Williams allemaal verbinden ze het thema 13 met elkaar.

In 2013 presenteert Beatrix’ Drum & Bugle Corps – Thirtheen: a number that counts

13-poster


Illustraties op deze pagina zijn gemaakt door: 47 designs