PROGRAMMA 2014: CYBORG

Beatrix’ zal dit jaar in de huid kruipen van een levende machine. Het programma zal bestaan uit vier elementen waarbij een strijd zal worden gevoerd tussen de mensheid en de Cyborgs.

Beatrix’ Drum & Bugle Corps brengt in 2014 haar nieuwe product: CYBORG

Dit programma wordt gerealiseerd door Andrew Markworth en Craig Sherratt. Beide geen onbekende namen binnen DCE en DCI. Als team zijn zij al jarenlang succesvol werkzaam voor producten van onder andere The Company Performance Ensemble.

CYBORG TRAILER

CYBORG STORY
Humans: Het leven van een mens bestaat uit dagelijkse rituelen. Dit doorgaans hectische, individualistische en drukke bestaan levert de nodige chaos op. Toch kent het leven natuurlijk ook hele mooie kanten zoals liefde, geluk en geborgenheid.

Conversion begins: Terwijl de mensheid nog rustig geniet van het leven dat zij leiden, komen langzaamaan steeds meer Cyborgs het veld betreden. De dreiging zal voelbaar zijn en het gelukkige leven wordt stukje voor stukje verstoord door de steeds groter wordende groep Cyborgs.

Struggle between both sides: De spanning wordt alleen maar groter en de Cyborgs voelen dat zij de macht in handen kunnen krijgen. Toch geeft de mens niet snel op en zal zich blijven verzetten om de wereld tegen te houden om geheel te veranderen tot een gestuurde machine. Gaat het lukken om iedereen te transformeren naar Cyborg?

Full Conversion: Hoeveel weerstand de mensheid ook zal bieden, het is helaas niet mogelijk om tegen de steeds groter wordende groep Cyborgs weerstand te kunnen bieden. Het veld wordt omgetoverd van een individualistisch levend bestaan tot een programmeerde machine waarbij toch de emotie voelbaar is. Hoe zal de wereld er vanaf nu uitzien?

Cyborg Cyborg-poster


Illustraties op deze pagina zijn gemaakt door: 47 designs