30-JARIG JUBILEUM

Veel enthousiaste oud-leden, nieuwe trompetten en een nieuw logo, wat willen we nog meer! We kijken terug naar een zeer geslaagde reünie.

Een uurtje extra, dat kwam heerlijk uit dit weekend (of was het bewust zo gepland), rond 10.45 uur arriveerden de eerste leden bij Kijkoor in Eemnes voor de reünie voorbereidingen. Na enig gedoe met het slot is het ook nog gelukt om binnen te komen. Binnen 1 minuut stond centrum Kijkoor op zijn kop, Wouter dook gelijk achter de (ietswat niet gestemde) kunstpiano en gaf een concertje weg.

Langzaam stroomden de leden (sommige toch nog wat slaperig) binnen en hebben we met zijn allen de zaal versierd, foto’s opgehangen en vooral ook gelachen om de nog jonge koppen op de oudere foto’s. Gerrit had flink zijn best gedaan om overal leuke uitdraaien van te maken.

Planten kwamen uit de auto’s, ballonnen werden geblazen (en geknapt), de sfeer zat er goed in en dat is juist waarom het zo leuk is bij Beatrix Brass, met zijn allen maken we er een feestje van, of het nou een repetitie is of het aankleden van een zaal.

De zaal eenmaal ingericht, tijd voor nog even repeteren (en wat herhalingen schrappen), overgangen oefenen en nog meer ontstemmen van de oude trompetten (echt aan vernieuwing toe!).

Rond 14.00 uur kwamen om de beurt oude leden binnen, het weer was mooi, dus mensen buiten en mensen binnen, teveel om op te noemen. Rond 14.30 uur begon Gerrit met zijn mooi in elkaar gezette presentatie, mooi verwoord Gerrit en wat een ontwikkelingen met ons clubje. Erg leuk dat de oprichters van Beatrix Brass, Gert Slagt en Co van der Kolk, ook aanwezig konden zijn. Wij hopen dan ook dat ze met trots nog terug kijken op hun club en Co speelde lekker een deuntje mee.

Na het concert (waar eigenlijk een pauze tussen zou zitten, maar John zou John niet zijn, als hij zich aan de planning zou houden). Het concert was dus gelijk dubbel en dwars en daarna was er tijd om te borrelen en bij te kletsen.

De bediening van centrum Kijkoor was super geregeld en tussendoor waren ze druk met het voorbereiden van het buffet. De tijd vloog voorbij, helaas… het had nog wel even door mogen gaan. Maar er moest nog opgeruimd worden (nu echt ballonnen knallen!).

Bedankt iedereen voor de fantastische dag, dat we nog maar veel samen muziek mogen maken en vooral ook bij blijven lachen en plezier maken!

Voor het complete verslag en nog veel meer foto’s kunt u kijken op de site van Beatrix Brass.


Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door: PR Department