JB 2015 presenteert: Surf’s Crazy

Jong Beatrix pakt het de komende winter zwoel en zomers aan.

Terwijl de ijsbloemen op de ramen groeien en iedereen buiten met mutsen en handschoenen aan loopt, waan je je bij Jong Beatrix op een tropisch strand. Een groep vrolijke jongelui surft samen op de hoge golven in de buurt van een strandtent. Vol plezier, surf fun en luie strandstoelen.

Je kunt het zo gek niet bedenken, of je vindt het bij Surf’s Crazy.

Het gehele zomervakantie gevoel wordt compleet door de vrolijke klanken van typische surf muziek. 15 meiden en 1 jongen, beleven een super vrolijke dag aan het strand. Surf met ons mee en ‘catch that wave, dude’!

De Guardstaff bestaat uit Louise Calis, Chantal Schiltkamp, Susan Doornekamp en Rob de Bruin.

groepsfoto nov 2014_klein


Foto op deze pagina is gemaakt door: pr afdeling

Logo is ontworpen door: Pascal Dorland