DRUKBEZOCHTE OPEN DAG

Afgelopen zondag organiseerde Beatrix’ Winterguard een Open dag. Deze werd druk bezocht en het was erg gezellig.

Al ruim voor aanvang arriveerden de huidige leden maar ook veel bezoekers. Dit gaf de gelegenheid om al lekker te socializen. Rond de klok van 12 uur startte het voorstelrondje welke meteen een gezellige sfeer creëerde. Hierna begon de gehele groep met een lichamelijk warming up welke bestond uit stilstaande oefeningen en een cross the floor. Tijdens deze warming up was al goed te zien dat er veel talent rondliep.

Na een slokje nam iedereen een vlag in handen en startte de basics op vlag. Natuurlijk moet je op zo’n dag in sneltreinvaart door bepaalde oefeningen heen maar de groep was erg leergierig en pikte alles goed op. Natuurlijk zijn basics vaak saai dus leerde de groep ook een frase uit het huidige product ‘Untitled.’. Een filmpje hiervan is te vinden op de Facebookpagina van Beatrix’ Guard.

1  2

Na een gezellige lunch ging de groep over op wapen. Ze konden kiezen tussen rifle en sabre en leerden hier ook allerlei warming-up oefeningen en technieken van Beatrix’. Hierna ging de hele groep op rifle en leerde zij wederom een frase uit onze huidige show. Beatrix’ Guard nam even alles door en liet hierna een run zien aan de deelnemers en andere bezoekers op de tribune boven.

3  4

Aan het einde van de dag werd op groot scherm een preview gegeven van het komende zomerproduct “Bring on the bad guys” waaronder de show van Zydeco 2011 welke als inspiratie dient en ook de mp3 van de opener werd ten gehore gebracht.

Was je niet in de gelegenheid om langs te komen maar wil je toch graag een seizoen (zomer en/of winter) met deze groep op het veld staan of meer informatie? Stuur dan even een email naar info@beatrix.org.


Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door: PR Afdeling