DAT DOET JE GOED

Namens de gehele vereniging wil Beatrix’ iedereen bedanken voor alle mooie, lieve, meelevende en hoopvolle reacties die we hebben mogen ontvangen.

Vanuit heel Nederland en zelfs daarbuiten kregen we de afgelopen dagen enorm veel reacties van oud leden (Alumni), collega korpsen, sponsoren, organisaties en velen meer, dit heeft iedereen bij de vereniging nog meer motivatie gegeven om er alles aan te doen om snel weer op de velden te staan.

Uiteraard is alle input en hulp welkom dus mocht je iets willen doen voor onze club laat het ons dan weten, via 2016@beatrix.org

Houd onze website, www.beatrix.org, en Facebookpagina, in de gaten voor meer nieuws omtrent Beatrix’ 2016. Want dat we niet op de velden staan, betekent niet dat we geen nieuws hebben dit seizoen!

Winterguard finals
Uiteraard ligt nu eerst alle focus op aankomende zaterdag waar onze beide  winterguards hun eerste plek zullen verdedigen tijdens de CGN finals in Eindhoven. Wat zou het mooi zijn als we dan ook weer op social media allemaal onze guards supporten in aanloop naar DE dag van het winterguardseizoen.

Zoals altijd is er sowieso weer een “Blauw vak” op de tribune te zien waar een vaste groep trouwen fans de units aan zullen moedigen.

Volg de guards ook op Facebook:  Jong Beatrix  en Beatrix’ guard.

– ENGLISH –

On behalf of the whole Beatrix’ association we want to thank everyone for the beautiful, sweet, compassionate and hopeful responses to the latest news.

Over the last few days we got a lot of comments from all over the Netherlands and beyond. These came from old members (Alumni), fellow corps, sponsors, organizations and many more. This has given all of us at the association even more motivation to do all we can to quickly return on the field.

We are of course already busy with the future and look at how Beatrix ‘ can get on the field again as soon as possible. Of course any input and help is welcome so if you want to do something for our corps please let us know, via 2016@beatrix.org

Keep an eye on our website, www.beatrix.org, and Facebook page, for more news about Beatrix’ 2016. Because we are not in competition, that does not mean that we have no news this season!

Winterguard finals
First, of course, is the focus on upcoming Saturday when the winterguards will defend their first place during the CGN finals in Eindhoven. It would be nice if we all support our guards on social mediain run up to the day of the winterguardseason.
As always there will be a “blue section” on the stands where a group of loyal fans will encourage the units. The people who cannot make it to Eindhoven can watch the performances live via www.cgnlive.nl. Prelims Beatrix’ will be at 12:24 and Jong Beatrix will be at 15:38/ The Olympic Retreat starts at 21:55. Follow the two guards on Facebook: Jong Beatrix and Beatrix ‘ guard .


Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door: Arjen Scholl