WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE

Het is nog niet zo lang geleden dat we de vorige hebben gelanceerd echter vonden wij het tijd voor wat nieuws met de bijkomende gemakken van dien.

Hierbij presenteert de Vereniging Beatrix Korpsen dus een gloed nieuwe website.

Een trendy design combineren met een duidelijke, overzichtelijk nieuwsfeed. Met die gedachte is het Design & PR Team van de Vereniging Beatrix Korpsen afgelopen maanden aan de slag gegaan om een nieuwe website te realiseren. De website heeft vanaf vandaag een stoere, frisse uitstraling en laat in alle opzichten zien waar de vereniging voor staat.

Tevens is de website responsive dus goed te bekijken op diverse devices, ook kunnen we de site beheren vanaf een app dat betekend us nog sneller het laatste nieuws op beatrix.org.

“Op de hoofdpagina vind je alle headlines, de agenda en de laatste Twitter berichten. Er is bijna geen manier om via deze pagina niet op de hoogte te zijn van wat we doen”.” aldus het design & PR team. “Naast de hoofdpagina is ook alle informatie over elke afdeling los te bekijken door het gebruik van de menu balk.”

Alvast veel plezier op onze nieuwe website!


Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door: PR Afdeling