JONG BEATRIX FLEURT KONINGSDAG OP

Jong Beatrix heeft op Koningsdag zowel in Soest als in Huizen een optreden staan.

Maandagmorgen rond 10.30 uur vertrekken de jongens en meiden vanaf tuincentrum ’t Vaarderhoogt in Soest voorop de bonte stoet met versierde fietsen, karren en steppen. Alle bewoners van de wijk Boerenstreek zullen ze vast en zeker van verre al aan horen komen.

’s Avonds start om 20 uur de Taptoe in Huizen, waar Jong Beatrix voor de eerste keer haar nieuwe show The Escape Room zal laten zien. De taptoe is bij Sportpark De Wolfskamer en de entree is gratis, dus kom allen kijken of het Jong Beatrix lukt de Escape Room op tijd te verlaten!

Grote zus Beatrix geeft met Koningsdag een concert in Hilversum. Lees op onze website meer over de tijden en locatie van dit optreden.

Iedereen een hele gezellige én muzikale Koningsdag.