ZOMERSEIZOEN GESTART VOOR JONG BEATRIX

Jong Beatrix heeft op Koningsdag de eerste straatparade van het zomerseizoen gelopen en ook speelde ze de nieuwe zomershow voor het eerst voor publiek tijdens de taptoe in Huizen.

Koningsdag begon voor Jong Beatrix met het begeleiden van een bonte oranje stoet. Tientallen kinderen op fietsen, steps, loopfietsen, bakfietsen en allerlei andere soorten vervoersmiddelen trokken onder vrolijke klanken van Jong Beatrix door de Boerenstreek in Soest.

Koningsdag Soest 2015  DSC03386

koningsdag 2015 Soest  Koningsdag Soest

’s Avonds was het een spannend moment voor de leden: voor het eerst lieten ze aan publiek de nieuwe show The Escape Room zien en horen. Voor een volle tribune in de Wolfskamer in Huizen speelden de jongens en meiden tijdens de taptoe muziek uit onder andere Mission Imposible en Joris en de Draak. De show was nog niet helemaal klaar en er ontbraken nog enkele attributen, maar het gaf al een mooi beeld van hoe de show eruit gaat zien.

2015-4-27_026_Koningsdag taptoe Huizen  2015-4-27_057_Koningsdag taptoe Huizen

2015-4-27_042_Koningsdag taptoe Huizen  2015-4-27_068_Koningsdag taptoe Huizen

Over 3 weken speelt Jong Beatrix in Roosendaal en dan zal écht bekend worden of het ze gaat lukken op tijd alle raadsels te ontrafelen en de The Escape Room weer te verlaten.

Bekijk meer foto’s van de taptoe op de website van Roland Kessel, waar ook foto’s van de optocht in Soest op staan.
Foto’s van Karel Willem Jaarsveld van de optocht in Soest staan op onze Flickr pagina.