JONG BEATRIX NAAR GERMAN OPEN HAMELN

Jong Beatrix doet dit jaar mee in de Cadet Class aan de German Open in Hameln dat 5 september plaatsvindt in het Weserberglandstadion.

Het junior drumcorps is de afgelopen maanden druk bezig geweest om het geld bij elkaar te verdienen, zodat ze er een lang weekend van kunnen maken. Aanstaande zaterdag is een autowasactie onderdeel van de inzamelactie.

Jong Beatrix heeft al een tijdje niet meer in het buitenland opgetreden, terwijl dit wel een mooie ervaring voor de kinderen is. En wat is nou leuker om met z’n allen te sparen voor zo’n onvergetelijke reis. In april hebben leden en ouders geholpen tijdens de Hilversumse City Run en zo een flink bedrag verdiend.  Maar omdat het best een dure reis is en de club graag twee nachten wil verblijven in Hameln, zodat ze ook wat van de stad kunnen zien en de gebruikelijke training op zaterdagochtend kunnen houden, is er meer geld nodig.

Autowasactie en rommelmarkt

CarWashflyer_kleinZaterdag 30 mei gaan de jongens en meiden daarom samen met de staffleden auto’s wassen. Een deel van Wiggerts Wasstraat in Kerkelanden is beschikbaar gesteld en wordt omgetoverd tot een muzikale straat, waarbij Jong Beatrix haar repertoire laat horen terwijl de wachtende automobilisten een hapje en drankje krijgen. Ondertussen worden de auto’s blinkend schoon gemaakt voor een klein bedrag.

Bij het clubgebouw van Jong Beatrix kan ook het interieur voor een paar euro’s schoongemaakt worden. Ondertussen is daar een grote rommelmarkt, met onder meer planten, speelgoed, elektronica en natuurlijk ook lekkere hapjes en muziek.

German Open

De organisatie van de German Open is blij met de komst van Jong Beatrix. “Het team van de German Open is verheugd om weer een internationale deelnemer te begroeten”, staat op haar webstie. “We hebben groot respect voor het werk dat het corps investeert om deze deelname mogelijk te maken.”

De autowasactie is zaterdag 30 mei van 13.30 – 17.00 uur in Wiggerts wasstraat, Franciscusweg 6 in Kerkelanden en bij het clubgebouw aan de Neuweg 357 in Hilversum. Daar is ook de rommelmarkt die al om 9.00 uur te bezoeken is.