BEATRIX’ WINTERGUARD 2016?

Door het onverwachte nieuws dat Beatrix’ Drum & Bugle Corps dit zomerseizoen niet aan de competitie zou gaan deelnemen, rees ook bij velen de vraag of er nog een Beatrix’ Winterguard zou komen.

Het antwoord hierop is JA! Natuurlijk zal er, zoals ook in Amerika jaren het geval was, aan acties gedaan worden. Normaal gesproken kon de Winterguard deels bestaan door de inkomsten van zomer optredens. Wij hopen dan ook op uw steun en zullen u op de hoogte houden van onze acties.

Mocht je door bovenstaande in de afgelopen periode wat terughoudend zijn geweest in het kenbaar maken van je interesse, dan willen we je uitnodigen contact met ons op te nemen, een kijkje te komen nemen of lekker mee te doen. We hebben al een gezellige groep staan, maar er kunnen altijd nog wat leden bij. De minimum leeftijd is 15 jaar en er zijn geen eisen in niveau, iedereen is welkom.

De officiële kickoff van het seizoen zal plaatsvinden op zondag 4 oktober, maar tot die tijd zijn wij elke vrijdag in de oneven weken te vinden bij ons clubgebouw aan de Neuweg 357 te Hilversum. Daar zullen wij onder andere werken aan basistechnieken op zowel dans als equipment. Maar daarnaast zullen we ook met een drankje in de hand elkaar beter leren kennen en veel lol hebben. We hopen van je te horen of je te verwelkomen!