TAPTOE MIJDRECHT JONG BEATRIX

Jong Beatrix nam afgelopen zaterdag deel aan de taptoe in Mijdrecht, die alweer voor de 30e keer gehouden werd.

Na ’s morgens nog in Mijdrecht getraind te hebben, kleedde de groep zich om in hun uniformen om ’s middags in parade met de andere deelnemers richting het centrum te lopen. Voor een volgestroomd Raadhuisplein traden onder meer Showkorps Juliana, Slagwerkgroep Oranje Garde, twirlsters Team A en natuurlijk organisatiekorps VIOS uit Mijdrecht op.

DSC0572  _DSC0581 _DSC0598  Taptoe Mijdrecht

Jong Beatrix voerde voor het eerst haar complete show op. De kinderen kennen de nummers goed, de bewegingen zitten er steeds strakker in en zelf op een klein “veld” wisten ze zich prima door elkaar heen te manoeuvreren.

De taptoe eindigde met een gezamenlijke opkomst van de deelnemende groepen en korpsen, waarna ze weer in parade naar het startpunt liepen.

_DSC0768We willen de organisatie bedanken voor deze mooie ervaring!
Foto’s van het optreden van Jong Beatrix zijn te vinden op onze Flickr pagina.

Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Pascal Dorland en Karel-Willem Jaarsveld.