BEATRIX’ HUWELIJK: SEBASTIAAN EN SUSAN

Afgelopen donderdag was het tijd voor een groot feest: het huwelijk van Sebastiaan en Susan, beiden al jaren actief binnen het VBK.Susan loopt al van kinds af aan rond bij de vereniging. Ze begon bij Jong Beatrix guard en groeide door naar Beatrix’ guard. Ze is nu caption head bij Jong Beatrix guard en stafflid bij Beatrix’ guard. Sebastiaan heeft vele petten op (gehad) binnen zowel Jong Beatrix als Beatrix’. Zo is hij stafflid geweest bij Beatrix’, spelend percussionlid, drum major en zit hij nu in het bestuur en is hij caption head percussion bij Jong Beatrix.

Sebastiaan is onze Hagenees en Susan heeft een in en in blauw hart. Beiden staan vooral bekend om hun goede contact met de kinderen van Jong Beatrix en daarnaast zijn ze allebei echt familiemensen. Het was dan ook een mooi gezicht toen zij door deze mensen omringd waren op hun trouwdag. Ze straalden van geluk!

Dit feest werd natuurlijk bekroond met een optreden, of beter gezegd, twee optredens. Zowel Jong Beatrix als haar grote zus gaven een performance en Susan vlagde vrolijk mee.

Of knuffelkonijn Stampertje nu ook Van der Velden – Doornekamp van achteren heet weten we niet, maar dat ze een mooi stel zijn dat staat vast. Namens geheel VBK van harte gefeliciteerd en heel veel geluk gewenst!

Suus en Sebas