3E PLAATS JONG BEATRIX DCN

Jong Beatrix heeft afgelopen zaterdag de 3e plaats behaald tijdens DCN in Dordrecht.
Met een prachtige puntenscore van 71.0 heeft de groep de grote achterstand van voor de zomer flink ingehaald. Daarnaast namen de jongen en meiden van de color guard ook de caption award van ‘best guard’ mee naar huis.

Jong Beatrix begon de dag met een gezamenlijke brunch in het clubgebouw. Iedereen had heerlijke hapjes gebakken, gekookt en gekocht, zodat de kids met goed gevulde buiken op weg naar Dordrecht gingen.

Na een goede warming up was het showtime in het Riwal Hoogwerkers Stadion. Escape Room werd wederom overtuigend neergezet. Met het mooie brons en de ‘best guard’ award keerden de kids weer terug naar Hilversum.

Komende zaterdag heeft Jong Beatrix samen met grote zus Beatrix’ een optreden tijdens het Zomerfeest in Kerkelanden. Iedereen kan dan ook even zelf instrumenten bespelen of de vlag gooien. We zijn om 14.00 uur op het feestterrein.

Foto’s van Jong Beatrix tijdens DCN zijn te bekijken op onze Flickr pagina