KIDS IN THE BAND DIPLOMA-UITREIKING

Afgelopen vrijdag avond was het weer tijd voor de diploma-uitreiking aan de leden van Kids in the Band.

De zaal zat vol met opa’s oma’s, broertjes en zusjes, papa’s en mama’s om te bekijken én te beluisteren wat de kinderen afgelopen maanden geleerd hebben.

Voordat de groep hun optreden gaven , werd nog even het programma doorgepraat met de lerares Sandra, waarna de 5 kids vol enthousiasme de grote zaal binnen stapten. Daar lieten ze hun muzikale ontwikkeling aan het publiek horen.

IMG_0486

De kinderen speelden eerst op de trommels mee met een cd, waarna zelf een ritme speelden. Zo lieten ze vrolijk alle oefeningen voorgedaan. Na de ritme-oefeningen lieten ze zien dat ze al enkele nootjes kunnen lezen en werd er een liedje zelfs al van papier afgelezen. De muzikale basis is al mooi in opbouw!

Tot slot kregen alle kids een prachtig diploma en een herinneringsboekje met foto’s van afgelopen jaar. Vier kinderen gaan we terug zien als leerling bij grote zus Jong Beatrix, waar ze komend jaar nog meer gaan leren over noten lezen en muziek maken.

Welkom bij de club, Naomi, Samuel,  Bodien en Ruby !!!

Brass leerlingen 

Ook hebben de trompetleerlingen hun muzikale vorderingen aan het publiek laten horen. Samen in optocht, lopen en spelen kwamen ook zij de grote zaal binnen en lieten aan het publiek zien wat ze inmiddels kunnen. De eerste mooie tonen kunnen we al goed horen. Na hun optreden ontvingen ook de leerlingen hun diploma.

 IMG_0477 IMG_0478

Na afloop was er koffie en limonade en werd er nog gezellig nagebabbeld. Een traditie die het plezier  van deze jeugdvereniging laat zien en waarvan we hopen dat deze kinderen en hun ouders nog lang van mogen genieten.

Alle kinderen sloten de avond blij af met veel trotse familieleden en vrienden. Het was weer een geslaagde avond!

Via deze weg willen we alle vrijwilligers bedanken die deze kinderen met zoveel passie kennis laten maken met muziek spelen. Ben je tussen de 6 en 8 jaar oud en wil je ook eens een keertje meedoen om te kijken of je het leuk vindt? Neem dan contact met ons op via pr@jongbeatrix.nl en dan maken we graag een afspraak met je om je rond te leiden.

Foto’s van deze voorspeelavond zijn te vinden op onze Flickr pagina.