BEATRIX’: HIER IS DE TOEKOMST!

Beatrix’ 2016 gaat een theatershow maken voor op het taptoeveld, maar ook voor kleinere evenementen, zowel indoor als outdoor. Het wordt een theatrale show met een vrij thema, populaire muziek, en een goed drumcorpssausje eroverheen in de vorm van instrumentarium, stijl en effect.

Er gaat gewerkt worden met scènes, waarbij elke scène zijn eigen focus heeft. Een sectie-feature, solisten, een bepaald onderwerp, verhaal of idee, je kunt het zo gek niet bedenken! Dit alles met toevoeging van de andere performers, waarbij de leden zich niet alleen met hun eigen sectie bezig zullen houden, maar ook af en toe uitstapjes zullen maken naar andere secties. Bijvoorbeeld percussionisten die een keer een vlag of rifle pakken, of brassleden die de percussion ondersteunen met een allerhande aan percussion-instrumenten! Waar er bij drumcorps een tijdlimiet zit aan een show, zal Beatrix’ daar juist heel flexibel in zijn. Zo kan er een show gemaakt worden van vijf minuten, maar ook een show van misschien twintig minuten tot een halfuur. Aanpasbaar voor elk optreden dus!

De repetities zullen wekelijks plaatsvinden op vrijdagavond en maandelijks een camp.

Kom meespelen of kijken en proef de sfeer op de open repetities op zaterdag  10, 17 en 24 oktober van 14.00 u. tot 17.00 u., en op de open dag op 31 oktober, óók van 14.00 u. tot 17.00 u. Aansluitend op de open dag zal er een “Horrorween”-feest plaatsvinden, inclusief de programmapresentatie van Beatrix’ 2016!

Kickoff_2016_Poster_v05