GRATIS MUZIEKLESSEN

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en wil je graag muziek maken of dansen? Kom dan bij Jong Beatrix! Tot eind van dit jaar krijg je 5 gratis lessen, zodat je rustig kunt kijken wat jij het leukste vindt om te doen. Zo kun je kiezen voor een slagwerk of bij de blazers, of misschien vind je dansen leuk en kies je voor de color guard die met de vlaggen en andere materialen kunsten uithaalt. Na de 5 lessen ben je al lid van Jong Beatrix voor nog geen € 15,- per maand. Dat is inclusief bruikleen van de instrumenten en/of materialen.

Bij Jong Beatrix wordt plezier, muziek, beweging, dans en show met elkaar verenigd. Wekelijks komen de leden samen om te oefenen voor een mooie show. Deze voeren ze door heel Nederland op bij diverse (Europese) wedstrijden. Daarnaast treedt Jong Beatrix regelmatig op tijdens speciale gelegenheden in de regio, zoals buurtfeesten, de Sinterklaasintocht en Avondvierdaagse.

Bekijk op onze Flickr site foto’s van onze vele uitjes en optredens en ook op You Tube kan je filmpjes bekijken van Jong Beatrix.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer langs! Neem contact op met Natasja Versteeg via 06 43 08 17 27 of ikdoemee@jongbeatrix.nl

We hopen je snel te ontmoeten!