JONG BEATRIX WINTER GUARD 2016 KIJKT VOORUIT

Later… dan ben ik astronaut en vlieg met een raket naar Mars om diamanten te zoeken.

Later… dan word ik ontdekkingsreiziger en trek met tijgers en olifanten door de jungle.

Later… dan ben ik net zoals mama de liefste op de wereld.

Later…

De jongen en meiden van winter guard Jong Beatrix hebben heel goed nagedacht over wat ze later willen worden. En natuurlijk dromen ze  wel eens over werken in een snoepjesfabriek, zwemmen als een zeemeermin of trouwen met een prins.  Maar waar ligt hun hart nu echt? Dat ga je deze winter ontdekken in hun prachtige show, waarbij het allemaal draait om het volgen van je hart en het ontdekken van je eigen pad.

Later…

Try out

Jong Beatrix Winter Guard toont zondag 3 januari, samen met grote zus Beatrix’, voor het eerst haar show aan publiek in Kerkelanden. Daarna zijn de leden nog te bewonderen tijdens de volgende contests:

30 jan 2016 – Contest Waalwijk 

27 feb 2016 – WGI Regional Almere 

05 mrt 2016 – Contest Franeker 

19 mrt 2016 – CGN Championships 

Volg ons ook via de website en onze Facebook pagina.

Later!