BEATRIX’ INDOOR PERCUSSION KOMT TERUG!

 Sinds het presenteren van de nieuwe stijl van Beatrix’ en het concept B2theFuture zijn er veel positieve ontwikkelingen gaande rondom Beatrix’. Het B2theFuture product begint steeds meer vorm te krijgen en zoals de naam al zegt, wordt er hard gewerkt aan de toekomst.

Om hier nog een stap verder in te zetten mogen wij met trots bekend maken dat na twee succesvolle winterseizoenen met daaropvolgend twee winterseizoenen van afwezigheid, Beatrix’ Indoor Percussion in de winter van 2017 weer terug zal keren op de contestvloeren! Wij zijn hier erg blij mee en kunnen niet wachten om te beginnen!

 13564705664_6a3d3366b3_o 2014-03-14-IMG_6430

Het 2016 winterseizoen is nog in volle gang, dus het 2017 winterseizoen lijkt nog erg ver weg. Juist ook om deze reden willen wij in maart/april rustig aan al gaan beginnen met de eerste (open) repetities die de eerste komende tijd in het teken zullen staan van basis. De frequentie van repeteren zal in deze begin periode ongeveer één keer per maand zijn, maar daardoor niet minder effectief! Vanaf de officiële start van het winterseizoen zullen we frequenter gaan trainen en naar de contesten toe gaan werken.

20130423212737-f2ccc675 20130423212747-41bdab9a

Verdere informatie zal worden gegeven op de eerste bijeenkomst en/of op de site worden geplaatst. Uiteraard kan er bij vragen of opmerkingen altijd contact worden opgenomen met Patrick Hennipman.

Ben je net zo enthousiast als wij en kan je niet wachten (weer) onder de naam van Beatrix’ te performen in de Indoor Percussion competitie? Neem dan contact op met Patrick Hennipman en je zult snel meer informatie ontvangen. Tot snel!

Muzikale groet,

Het Indoor Percussion Staffteam