WINTER GUARD SEIZOEN AFGESLOTEN

Zaterdag was al weer het laatste contest van deze winter guard. En onze beide guards kunnen terugkijken op een mooi eindresultaat: beiden behaalden de 3e plaats.

Traditioneel trainde ook de jeugd de vrijdagavond voor finals. Lekker ontspannen nog een keer de show van vorig jaar lopen, for good old times. En eindigen met een echte generale van de huidige show. Zaterdagmiddag mocht Jong Beatrix dan toch echt voor de laatste keer ‘Later’ voor het publiek vertonen. En wat deden ze dit wederom vol passie! De passen klopten, de tossen vlogen in de lucht en de glimlach was niet van de gezichten af te slaan.

’s Avonds mocht ook Beatrix’ nog één keer knallen met haar show ‘The Queens Unsound Mind’. De groep kwam van ver dit seizoen, maar hebben deze finals laten zien dat ze een ontzettende doorzettingsvermogen hebben. Met een prachtige show lieten de leden iedereen in de zaal genieten en behaalden ze een mooie score van 71,55 punten.

We willen iedereen bedanken voor alle steun dit seizoen en CGN voor de organisatie. En via deze weg feliciteren we Red Light Kids en Sensation met het behalen van de 1e plaats tijdens deze finals.

We maken ons nu op voor het zomerseizoen, waar Jong Beatrix met ‘Inside out’ op de velden zal verschijnen. Beatrix’ is druk met het instuderen van haar show’B2thefuture’.

We komen elkaar dus vast snel weer tegen!

Alle scores en recaps van finals vindt u hier.
Alle foto’s van deze dag staan op onze Flickr pagina.


Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door: Arjen Scholl