ROMMELMARKT BIJ JONG BEATRIX

Zaterdag 7 mei is er weer de jaarlijkse rommelmarkt bij Jong Beatrix.

Deze altijd druk bezochte en gezellige snuffelochtend staat bekend om de ruime keuze en leuke prijsjes en rondom de verkoop is er een hoop gezelligheid. De deuren aan de Neuweg gaan om 9 uur open en je kunt tot 14 uur terecht.
Spullen inleveren
De rommelmarkt  valt en staat natuurlijk met mooie spullen. Heeft u nog goed verkoopbare kleding, gereedschap, apparatuur, speelgoed, servies, hebbedingetjes of andere artikelen die je niet meer gebruikt, lever deze dan bij ons in!
LET OP: GEEN MEUBELEN! Die kunnen we niet kwijt namelijk.
Vanwege de vakantie kunnen er van 25 april tot met 1 mei geen spullen ingeleverd worden. De week daarna waarschijnlijk weer wel. Meer informatie over inlevermomenten zullen we in die week vermelden op onze website en Facebookpagina.
Wanneer u grote hoeveelheden hebt voor de rommelmarkt of niet in staat bent om de spullen langs te brengen, kunt u contact opnemen met Roland Kessel via 06-5179 6557.