GOUDEN AFTRAP

Na 1,5 jaar afwezigheid was ze er weer. Beatrix’!

Beatrix’ hield vorige week haar programmapresentatie samen met Jong Beatrix. Hier liet zij voor het eerst haar programma B2thefuture zien en horen. Maar afgelopen weekend gebeurde dat met alles er op en er aan. Velen mochten voor het eerst in hun leven het Beatrix’ uniform aan. Of het na jaren eindelijk wéér aan. In Middelburg organiseerde Juliana Drum & Bugle Corps haar programmapresentatie. Deze werd gecombineerd met de eerste Indoor Music Games / Soundsport ooit in Nederland.

De leden waren erg gespannen maar tegelijkertijd erg gefocust. Ze hadden niets te verliezen en wilden tegelijkertijd heel veel bewijzen. We zijn er weer! We zijn niet weggeweest! We zijn anders, maar niet minder!

26548956232_14aa3485cf_o 26548959722_e17c3ed59a_o 26615835846_c485369e8b_o

Het allerbelangrijkste wat de groep heeft bereikt is een succesvolle show waar de leden zelf van genoten. Maar alles eromheen, zoals de reacties van het publiek, in real life, op social media en via via waren overweldigend. Zowel betreft het programma en de kwantiteit, als de kwaliteit. Dat het corps daaroverheen een gouden certificaat mocht ontvangen was zeker een kers op de dan al heerlijke taart. Maar ook de retreat was fantastisch. Met alle corps samen ontspannen Pompei spelen, dansen, mengen, een polonaise. Het was een feestje!

26548955982_5220b9cc9d_o 26548959332_bbf5164b7b_o

We willen iedereen bedanken voor de bemoedigende en prijzende woorden. We gaan weer hard verder repeteren voor de komende optredens, zoals twee taptoes die op de planning staan en een heel aantal straatoptredens.

Wilt u nog even nagenieten? Een stukje uit onze show vindt u hier. De gezamenlijke toegift ziet u hier.

Wij willen Juliana Drum & Bugle Corps hartelijk danken voor de goede organisatie en de gezelligheid! Tot volgend jaar?!

Omdat Soundsport nog nieuw is in Nederland, kregen wij veel vragen hoe de jurering in zijn werk gaat en wat goud nu precies inhoudt. Voor wie graag meer wilt weten over Soundsport verwijzen wij u graag naar deze website, daar leest u ook meer over de jurering.

Alle foto’s zijn gemaakt door Arjen Scholl, bovenstaande en overige foto’s vindt u op onze Flickr pagina.