JB VERDEDIGT TITEL IN HAMELN

In september reist Jong Beatrix voor de 2e achtereenvolgende keer af naar het Duitse Hameln voor de Open Duitse Kampioenschappen. 

In de cadet class verdedigt de groep haar titel, die ze vorig jaar overtuigend binnen sleepte.  Dit maal staan de kinderen met hun nieuwste show ‘Inside Out’ op het veld.

De German Open vindt 3 september plaats  in het Weserberglandstadion. Jong Beatrix maakt er een lang weekend van, zodat de kinderen er een onvergetelijke reis van gaan maken. Om dit te kunnen betalen verdienen de leden én ouders het geld bij elkaar. Vorige maand hebben zij bijvoorbeeld als vrijwilligers geholpen bij de Hilversumse City Run en zo een flink bedrag opgehaald. Op dit moment loopt een grote flessenactie, waarbij de opbrengst van het statiegeld ten goede komt aan de reis.

Jong Beatrix_Hameln 2015_2

Inside Out
Naast al deze acties is het corps natuurlijk ook druk met het trainen voor de show. Jong Beatrix neemt de kijker deze zomer mee naar de meest bijzondere plek van allemaal: het hoofd. Welke emoties spelen zich daar af en welk effect heeft dit op iemand. Met afwisseling in muziek en kleuren spelen de kinderen in op verschillende gevoelens. Beleef met hen de afschuw, boze buien, verdrietige ogenblikken, bange momenten en vooral de vrolijke uitspattingen.

De acties, voorbereidingen, optredens en het kampioenschap zelf zijn via onze website, www.jongbeatrix.nl en Facebook pagina, www.facebook.com/jongbeatrix, te volgen.