JONG BEATRIX WINT OPNIEUW GOUD IN DUITSLAND

Jong Beatrix heeft zaterdag in Hameln de Open Duitse Kampioenschappen gewonnen. Met deze overwinning voert Jong Beatrix nu de ranglijst van de Europese Junior Class aan.

Naast een super score sleepte de groep ook alle sectieprijzen in de wacht, zoals High Auxiliary, High Music en High Field Music. De kinderen zetten hun nieuwste show ‘Inside Out’ op het veld, waarin ze met dans en muziek vijf emoties uitbeelden.

Al maanden waren de leden druk bezig met de voorbereidingen voor deze onvergetelijke reis. Zo hielpen de kinderen als parcourwachter tijdens de City Run en verzamelden ze honderden statiegeldflessen tijdens onder meer de Buitenspeeldag. Vorig jaar werden de jongens en meiden voor het eerst kampioen in Duitsland, dus de druk om deze titel te behouden was hoog.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Voor deze belangrijke wedstrijd had Jong Beatrix een heel weekend uitgetrokken die vrijdagavond al met de lange reis begon. Zaterdagochtend trainden de groep op een prachtige locatie bij hun slaaplocatie even buiten Hameln. ’s Avonds was het dan echt showtime in het Weserbergland-Stadion. Jong Beatrix nam de jury en het publiek mee in hun emoties tijdens de show.  Hun inzet werd dan ook beloond met een gouden medaille.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Volgende week is Jong Beatrix nog te bewonderen op het Nederlands Kampioenschap in Dordrecht en eind van de maand is er tenslotte nog het Europese kampioenschap.

Wil je hun avontuur volgen of wil je meer weten over Jong Beatrix, volg ons dan op Facebook (www.facebook.com/jong.beatrix)  of via www.jongbeatrix.nl.


Foto’s gemaakt door Roland Kessel