BEATRIX’ WINDS 2017

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de vereniging zal Beatrix’ meedoen in de Winds competitie!

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor dit nieuwe onderdeel binnen de Beatrix’ familie. In de maanden oktober tot en met januari zal er hard gewerkt worden om het programma in te studeren. Februari en maart zullen in het teken staan van het meedoen aan de contesten en nóg beter te worden.

Het doel van Winds zal zijn om leden uit te dagen het beste uit zichzelf te halen met een programma gericht op entertainment in combinatie met techniek. Mede door onze recente samenwerking met EuropeanX zullen wij ook gebruik gaan maken van expertise vanuit Amerika.

Net zo enthousiast geworden als wij? Kom dan naar de opendag! Op zondag 11 september ben je van harte welkom in ons clubgebouw aan de Neuweg 357 in Hilversum. We repeteren van 10:00 tot 17:00 uur. Schrijf je in door een mailtje te sturen naar onderstaand mail adres, of door het aan te geven via het Facebook event.

Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar info@beatrix.org


 

For the first time in the history of our organization, Beatrix’ will compete in the Indoor Winds competition! At this time there’s a lot of work going on to prepare this new unit. From October until January the members will work on the music and drill. In February and March, Beatrix’ will perform in the Color Guard Nederland Winds Competition. The goal of Beatrix’ Winds is bringing an entertaining program with enough challenge to improve the level of our players.

Through our cooperation with EuropeanX we can use the knowledge of American staff in combination with our experienced staff.

If you are just as enthusiastic as we are, come to our Open Rehearsal! Sunday, September 11th in our Corps Hall, Neuweg 357, Hilversum. We rehearse from 10.00-17.00. You can register by mailing to the address below or subscribe to the Facebook event. Any questions? Mail toinfo@beatrix.org