2e PLEK TIJDENS DCN

Jong Beatrix heeft tijdens DCN finals in Dordrecht een mooie 2e plaats behaald. 

De ochtend startte met een gewone training, waarbij de jongens en meiden de show weer helemaal op scherp hadden. Na een gezellige busreis was het tijd voor opwarmen en showtime.

Inside Out werd overtuigend neergezet. Het publiek beleefde de emoties mee en gelukkig hoefde er niet lang gewacht te worden op de uitslag. Met een flinke puntensprong na DCE Hameln behaalde Jong Beatrix de 2e plaats met 74,45 punten. 

  
 
Nog een paar trainingen te gaan tot DCE Kerkrade, maar eerst volgende week zaterdag een feestje vieren tijdens het jubileum van zowel Jong Beatrix als Beatrix’. Lees meer hierover op onze website. Tenslotte feliciteren we Jong Jubal met de 1e plaats!

Bekijk de foto’s van onze show tijdens DCN op onze Flickr pagina

 
Foto’s gemaakt door Arjen Scholl